fbpx

Si të porositni online?

Si të porositni online?

Shëndeti dhe siguria e punonjësve dhe klientëve tonë është prioriteti jonë më i lartë në JYSK, dhe JYSK po monitoron vazhdimisht dhe përshtatet me situatën në zhvillim të corona-virusit.

Për të zbatuar ligjin dhe këshillat dhe për të minimizuar përhapjen e koronavirusit sa më shumë që të jetë e mundur, ne kemi mbyllur përkohësisht të gjitha dyqanet tona në Shqipëri .Por ju mund te blini online në www.jysk.al

Hapat për të blerë online:

Hapi 1:

Vizitoni www.jysk.al

Hapi 2 :Zgjidhni produktin qe ju duhet:

Hapi 3: Na dërgoni linkun e produktit (Shih shigjeten larte), apo mund të na dërgoni SKU kodin (kodi në drejtëkëndshin me të kuqe).

 

Na shkruani në Facebook në Instagram apo në Viber & direkt në numrat më poshtë:

Facebook: https://www.facebook.com/jyskal/
Instagram: https://www.instagram.com/jyskalbania
Viber & Telefon:

0697005056
0697005053
0697005051

 

A janë të hapura dyqanet?

Jo. Ne kemi mbyllur dyqanet tona në përputhje me legjislacionin qeveritar për të mbrojtur stafin dhe klientët tanë dhe për të ndaluar përhapjen e COVID-19.

 

A mund te bleni online?

Po, mund të bëni blerje në internet në JYSK.al.

 

Si ti beni pagesat?

Sa i perket pagesave për shitje online bleresi ka 2 mundesi të paguaj:

1.Pagesa me kesh
 - E bëni pagesën pasi të pranoni produktin:
2. Pagesa me Pos
- E bëni pagesën me karte pasi të pranoni produktin:


Sa kushton transporti:

Transporti falas në vetem ne qytetin e Tiranës.

 

*Jemi duke punuar intensivisht që pervoja e blerjeve Online në JYSK të jetë sa më e lehtë dhe e përshtatshme.

 

KONTAKTONI SHËRBIMIN E KLIENTIT

Nëse keni ndonjë pyetje të mëtejshme, ju lutemi kontaktoni JYSK në numrat
0697005056 | 0697005053 |  0697005051 .