fbpx

THES GJUMI 75x220cm KOLLEN E ZEZË

THES GJUMI 75x220cm KOLLEN E ZEZË

2790L

Compare
SKU: 4703810 Categories: ,

Përshkrimi i produktit

Forma: Mumje
Përmasa: Gjerësia: 75 cm, Gjatësia: 220 cm
Përmasa e paketimit: Gjerësia: 22 cm, Gjatësia: 36,5 cm, Lartësia: 22 cm
Pesha: 1,2 kg
Veçoritë: Zinxhir 2-kahor
Përmban: Thes
Astari: 100% poliester
Mbështjellësi: 100% poliester
Mbushja: 100% fije poliesteri
Pesha e mbushjes: 250 g/m².
Pesha totale: 1200 g
Temperatura e rehatshme: Prej: +8 °, Deri: +12 °
Temperatura ekstreme: 0 °
Larja: 40°C
Tharja: * Mund të thahet në makinë tharëse, temperaturë më të ulët (max. 60ºC)
Ngjyra: Zezë, Gjelbër
Çertifikata shëndetësore dhe e mjedisit: OEKO-TEX