fbpx

SHILTE ANTEN 41x42x2.5cm

SHILTE ANTEN 41x42x2.5cm

1390L

Compare
SKU: 4849042 Category:

Përshkrimi i produktit

Mbulesë
Materiali: 100% poliester
Materiali: Pjesa e përparme:100% poliester,Pjesa e pasme:100% poliester
Larja: Të mos lahet
Zbardhja: Të mos përdoret zbardhues
Tharja: Të mos thahet me makinë tharëse
Hekurosja: Të mos hekuroset
Pastrimi kimik: P - Pastrim kimik në proces normal
Tkurrja: 1-3 %
Ngjyra: Hiri e lehtë
Shilte
Mbushja: Sfungjer
Pesha e mbushjes: 80 g
Larja në makinë larëse: Jo
Të përgjithshme
Çertifikata shëndetësore dhe e mjedisit: OEKO-TEX