fbpx

KARRIGE ME KONSTRUKCION TË KROMUAR DHE ULËSE NGA LËKURA ARTIFICIALE HAMMEL

KARRIGE ME KONSTRUKCION TË KROMUAR DHE ULËSE NGA LËKURA ARTIFICIALE HAMMEL

11190L

Compare
SKU: 3644359 Category:

Përshkrimi i produktit

Material: Artificial leather, Foam, Metal, Plywood
Colour: Black, Chrome
Size after assembly: Width: 54 cm, Height: 87 cm, Depth: 55 cm
Seat height: 49
Seat depth: 42
Installation instructions: For self-assembly
Size before assembly: Width: 57 cm, Length: 62 cm, Height: 57 cm