Kthehemi pas pak....


jysk


JYSK është një tregim danez i një njeriu i cili kishte besim në idenë e tij e cila ishte blerja e mallit kualitativ në sasi të madhe dhe mundësia ti ofronte konsumatorëve të tij çmime më të volitshme se vendet tjera.

SOT, JYSK GROUP ka më shumë se 2,400 dyqane, 20,000 të punësuar në 44 shtete, dhe ka qarkullim vjetorë 2.9 billion €. Rritja është e qëndrueshme dhe e kontrolluar, duke ju bër të mundur qindra kolegëve të rinjë ti bashkohen grupit tonë.