fbpx

Mobilie

DHOMË DITE

Përzgjedhje e gjerë e mobiliesh për dhomën tuaj të ditës

Shtëpia juaj nuk duhet të jetë e mobiluar me mobilie të shtrenjta që të jetë e rehatshme dhe funksionale. Në JYSK mund të mobiloni shtëpinë tuaj me një gamë të gjerë mobiliesh me çmime të arsyeshme. Nëse keni nevojë për një divan, një tryezëkarrigekomodëkomodinadivanedivane për fjetjekolltuqePupëtavolina mesikomodë për TV, apo pajisje të reja për dhomën tuaj të ditës, ejani në JYSK. Ne kemi gjithçka që ju mungon.

 

     karrige         komoda-koridori     tryeze-dhe-karrige     tryeza     aksesor-mirembajtjes     tabure     koda-dhe-vitrina     sofa-divan-gjumi     divane     tv-komoda

 

Bëje jetesën tuaj me dhomë të veçantë

Dhomë e gjallë është vendi ku ju mund vërtetë të vëni vulën tuaj në shtëpinë tuaj. vargjet tona janë komplementare kështu që ju mund të zgjidhni mes një dy- apo tre- divan dhe një karrige, bufe dhe Komodë per TV. Divani i gjatë është i kthyeshëm, kështu që ju keni një numër zgjedhjesh për të bërë dhomën tuaj të ndenjes ashtu siç dëshironi ju.

Ngrënie elegante me Familjen

Kur është fjala për ngrënie së bashku si një familje, atëherë nevojat tuaja do të jenë më shumë  dhe gjithsesi që duhen të plotësohen. Tavolina për ngrënie dhe karrige tona që vijë me një numër të madh të madhësive dhe stileve, nga moderne tek klasike për grupe tona prej druri të cilat duken dhe të ndjehen më tradicionale. Përsëri, ato janë komplementare në mënyrë që fantazia juaj mund të bëhet një gjë e sigurt.

Mobilje stil në JYSK

Pa marrë parasysh madhësinë, formën dhe si vendosen në shtëpinë tuaj, mobiljet tona - e cila është në dispozicion në dyqan - do të ju shtojë një shije skandinave të cilësisë në një çmim fantastik.