fbpx

KOPSHT

JYSK ka gjithmonë një ofertë të madhe për mobilje kopshti. Ne ofrojmë një gamë të gjerë të mobiljeve klasike të natyrës nga FSC® - druri , alumini dhe petani që i përshtaten çdo kopshti. Pa marrë parasysh se cila mobilje kopshti apo seti ju zgjidhni ne gjithashtu kemi një zgjidhje të madhe për kopshtin tuaj. Pra në JYSK ju e kompletoni kopshtin tuaj.

 

Mobilje kopshti për të gjithë në JYSK

Vera është e barabartë me ditë të gjata në teren të hapur, dhe shumë prej nesh dëshirojmë ta shfrytëzojmë ndjesinë e freskisë . Prandaj , është e rëndësishme që të ketë mobilje të mira, kështu që ju të uleni të qetë . JYSK është një nga shitësit më të mëdha të Evropës e mobiljeve të  kopshtit, dhe këtu në JYSK.AL e keni gjetur frymëzim për të gjitha llojet e mobiljeve të kopshtit, për tarraca dhe ballkone. Ne kemi një zgjidhje të madhe të mobiljeve që është funksionale dhe në dispozicion në dizajne të ndryshme dhe në ngjyra.

Shumica e mobiljeve tona është pa mirëmbajtje. Kopsht pa mirëmbajtje është ideal nëse ju jeni tipi që dëshironi ta shfrytëzoni verën me ditë të gjata për tu relaksuar dhe nuk deshironi të humbasni kohën duke u marrur me mirëmbajtjen e mobiljeve të kopshtit.

Lexo më shumë Kujdesi juaj për mobiljet e kopshtit

JUTLANDIA - mobilje funksionale me cilësi të mirë JUTLANDIA® është emëruar sipaas emrit Jutland.

Ajo ishte edhe këtu, JYSK është themeluar në vitin 1979. JUTLANDIA kombinon dizajn skandinave, funksionalitetin dhe rehati në një gamë të gjerë të materialeve. Pjesa më e madhe e mobiljeve tona është të mirëmbahet, është ideal nëse ju preferoni për të kaluar ditët e tua të verës vetëm për t'u çlodhur.  JUTLANDIA gjithashtu ofrojnë mobilje prej druri, shumica e të cilave janë certifikuar FSC. Kjo do të thotë se druri vjen nga pyjet e qëndrueshëm, duke siguruar kushte të përshtatshme për natyrën, kafshët dhe njerëzit.

Lexo më shumë për JUTLANDIA mobilje kopshti

FSC - garancia juaj për mobilje kopshti të qëndrueshëm 

Pjesa më e madhe e mobiljeve prej druri vjen nga pyjet e çertifikuar nga FSC (Forest Stewardship Council). Kjo është garancia juaj për mobilje të qëndrueshme të kopshtit dhe druri është prodhuar duke respektuar natyrën, kafshët dhe njerëzit. Përveç kësaj, në vitin 1999 me bashkë-themeluesin Forest Trust, i cili ndër të tjera punon për të promovuar pylltarinë FSC-certifikuar.

Lexo më shumë për FSC® certifikimet dhe mobiljet

artikuj-dhe-guida

 

Mobilie kopshti për të gjithë në JYSK

Verë do të thotë ditë të gjata vape në terren të hapur...

JUTLANDIA - mobilie funksionale me cilësi të mirë. JUTLANDIA® është emëruar sipas emrit Jutland.

JUTLANDIA kombinon disajnin skandinav...

FSC – garancia juaj për qëndrueshmërinë e mobilieve të kopshtit

Pjesa më e madhe e mobilieve prej druri vjen nga pyjet...