fbpx

JYSK Vlerat

JYSK Premtues i konsumatorëve. Vlerat e JYSK

Zgjerimi është një pjesë integrale e strategjisë së JYSK. Kënaqësia e vazhdueshme e punonjësve tanë është një element kryesor i kësaj strategjie të rritjes. Vlerat tona janë të përmbledhura në tre fjalë dhe i kujtojnë të gjithë punonjësit në JYSK se si ne mund ti japim klientëve tanë oferta të mëdha.

SHITËSIT
I ndërgjegjshëm në shërbim, kosto të arsyetueshme, i besueshëm dhe ka për qëllim që t'ju orientojë në mënyrë profesionale.

1-tradsmanweb

KOLEGËT
Të dobishëm, respekt reciprok, fleksibël, të hapur, të sinqertë të drejtpërdrejtë dhe pozitiv.

imageshowweb_0

ORGANIZIMI I PËRBASHKËT
Të përkushtuar, besnikë, bashkëpunues, të drejtë dhe të gjithë Ambasadorë të JYSK kudo në botë.

imageshow2web