fbpx

JYSK Udhëheqësi

JYSK Udhëheqësi
Një menaxher në JYSK duhet të sigurojë përmes kompetencave të tij profesionale dhe personale, se ne jemi gjithmonë në rrugën e duhur drejt rezultateve të reja. Jo sepse ata duhet, por për shkak se ata duan atë. Ja pse menaxherët tanë janë vendimtarë për suksesin tonë.
LIDERI
I orientuar në rezultate, vendimarës, i përgjegjshëm dhe proaktiv.

leader

TRAJNUES
Zhvillues, përfshirës, reagues dhe i fokusuar

coach

KOMUNIKUES
Motivues, bindës dhe informues.

communicator