fbpx

JYSK Premtues i konsumatorëve

Ne në JYSK  besojmë se marrëdhëniet e njeriut mund të bëjë ndryshimim, e cila është arsyeja pse ne jemi të trajnuar për të siguruar shërbimin më të mirë të mundshëm dhe këshilla. Mijëra konsumatorë vizitojnë JYSK-un çdo ditë, dhe ne jemi këtu vetëm për shkak se kaq shumë njerëz zgjedhin dyqanet tona. Kjo drejton përkushtimin tonë për të ofruar gjithmonë cilësi për një çmim të shkëlqyer - dhe për të qenë të arritshme, kompetent dhe të dobishme. Kjo i ka dhën ngritje formulimit të katër premtimeve për konsumatorët, për të cilat ne i referohemi me PREMTIMET E KONSUMATORËVE JYSK

customer_promisesw

JYSK PREMTIMTIMI I KONSUMATORËVE, janë katër premtimet për ju si një klient, të cilat definojnë se ne kemi dëshirë që të ndajmë eksperiencën e blerjeve të juaja në JYSK. Ne punojmë me këto premtime çdo ditë, por ka gjithmonë vend për përmirësim. Në këtë mënyrë, JYSK PREMTIMI I KONSUMATORËVE na ndihmoni për të përmirësuar në vazhdimësi shërbimin tonë dhe këshilla për ne.