fbpx

Misioni

JYSK Premtues i konsumatorëve

Ne në JYSK besojmë se gjithmonë mundemi të bëjmë më të mirën në mënyrë që t'ju ofrojmë klientëve tanë ofertat më të mira në të ardhmen.
Ne kemi mbledhur mendimet tona të përgjithshme për të ardhmen e JYSK-ut, për të krijuar misionin dhe vizionin tonë. Ne duam të bëjmë më shumë se vetëm ti japim klientëve tanë një ofertë tërheqëse bazuar vetëm në çmim. Ne ofrojmë cilësi maksimale për një jetesë skandinave.

 

 

customerfirst-logo

 

JYSK Misioni

 

  • Një ofertë e madhe skandinave për gjumin dhe jetesen

 

JYSK Visioni

 

  • Të jemi zgjedhja e parë e konsumatorëve
  • Të jemi zgjedhja e parë e punjosëve
  • Të jemi rrjeti më i madhë dhe fitimprures në boten e dyqaneve