fbpx

JYSK DHE FAMILJA MBRETËRORE DANEZE

jysk_underside_banner_trustmark

Gjykata e Danish Royal gjatë viteve ka qenë konsumatorë i rregullt në JYSK. Gjë që JYSK është shumë krenar.

LartëMadhëria e Saj Mbretëresha Margrethe ka dhënë leje JYSK-ut për të përdorur markën për furnizimin e Gjykatës Mbretërore Daneze. Një titull është dhënë vetëm për kompanitë ose individët të cilët kanë vepruar me Hof Mbretërore për disa vjet, është financiarisht e qëndrueshme dhe ka një reputacion të mirë. Përveç kësaj, Lars Larsen në vitin 2009 iu dha Kryqi i Urdhrit të Dannebrog të Knight-së për përpjekjet e tij për bizneset daneze.