fbpx

Dritare

 

Ndër zgjedhje e madhe perdesh, roletash dhe pajisjesh shtesë

 

Në JYSK do të gjeni të gjitha llojet e perdeve, roletave, pëlhurave dhe pajisjeve shtesë.

aksesor-roleta      aksesor-perdesh     shtiza-per-perde

perde-te-gatshme     rolete-palosese     roller-rolete

artikuj-per-qepje     rolete-veneciane     rolete-vertikale

mjete-pune

 

ROLETA VENECIANE DHE ROLLER ROLETA

Nëse ju pelqeni lehtësin në shtepin tuaj, ne ju kemi mundësuar edhe këtë, me rolete veneciane, roller rolete dhe të tjera ne ju mundësojme që të zbukuroni ditaret tuaja, prandaj për ti zbukuruar dritaret apo edhe dhomen tuaj zgjedhjen e ke. Vizitoni dyqanet tona dhe merrni Roletat e shijës tuaj.