fbpx

Dhomë Gjumi

 category_1_2 

 

Dyshekë, jorganë, këllëfë dhe shumë të tjera

Në JYSK, jemi ekspertë për çdo gjë që lidhet me dhomën e gjumit. Me më shumë se 2500 dyqane në mbarë botën dhe me mbi 38 vite përvojë, ju sigurojmë se te ne gjithmonë do të gjeni ofertën më të mirë, kur keni nevojë për një dyshekjorgan, jastëk apo këllëf të ri.

JYSK ka dyshek për çfarëdo kërkese

Dyshekët në JYSK quhen DREAMZONE ® dhe WellPur. Te ne do të gjeni zgjedhje të gjerë të dyshekëve me arkë, të dyshekëve me susta, të dyshekëve nga sfungjeri, të shtretërve me mundësi rregullimi pozicioni si dhe të atyre kontinentalë, me cilësi dhe çmime të ndryshme. Për ta bërë më të lehtë zgjedhjen tuaj, kemi ndarë një pjesë të madhe të produkteve tona për dhomë gjumi në kategoritë BASIC, PLUS, GOLD dhe PRICE STAR.

 

dyshek-me-ajer         korniza-shtrati     anesore-shtrati     mbulesa-shtrati     shtrat-dy-katesh-divan     komode-me-sirtar     kellefa     jorgan     shtrat-paloses     ballore-shtrati     dyshek     pasqyre     kellef-jasteku     jastek     carcaf     sofa-divan-gjumi     shilte-dysheku     dollap-rrobash

DREAMZONE dyshekë dhe WELPUR jastëkët

Në dyqanet tona ju do të gjeni një gamë të gjerë të shtretër, dyshekë, jastëkë dhe shtratit të cilat ju mund të kombinohen dhe të përshtaten në mënyrë që ju të flini të qetë. Çdo gjë në gamën tonë  të shtretërve është me vlerë të madhe dhe cilësi.

Rrjeti ynë i dyshekëve, i quajtur DREAMZONE, dhe gama jonë w jastëkëve, e quajtur WELPUR, mund të jenë të përziera dhe të krahasohen me shtretërit tonë, të jetë ajo një krevat marinari për fëmijët tuaj ose një grup divan për gjumi tuaj.

Çdo gjë për gjumë të mirë

Zgjedhja jonë e dyshekëve vjen në tri kategori - BASIC, PLUS dhe GOLD: Me BASIC  ju do të merrni një produkt me cilësi për një çmim shumë të mirë; Me PLUS ju mund të merrni rehati shtesë; Me GOLD ju merrni cilësi absolute më të mirë. Parat e juaje kan vlere ne gjumin tuaj, prandaj këtë mundesi e gjeni këtu në JYSK

artikuj-dhe-guida

Është dysheku juaj shumë i vjetruar ? 

Lexoni më shumë për dyshekët tanë

BASIC, PLUS, GOLD apo PRICE STAR

Lëxoni më shumë për Basic, Plus, Gold dhe PRICE STRA

E rëndesishme të dini me shumë për Jorgan

Këshilla të rëndësishme për Jorganin