fbpx

Banjo

 

Peshqir, mantel banje, perde dushi dhe shumë të tjera

Në JYSK, kemi gjithçka që ju nevojitet për të krijuar një tualet të bukur dhe elegant, nga peshqirët, mantelin e butë e deri te perdet e dushit e koshat me pedale.Për t'i bërë tuaja nuk ju duhet të shpenzoni shumë.

 

 

shtroja-banjo     mantel-banjo     aksesor-per-banjo     veshembathje-qorape     perkujdesje-personale      perde-dushi      pasije-dushi     brusha-shporta-tualeti      peshqira     mireqenje

 

 

Gjithçka që duhet për një tualet me stil

Shumica e peshqirëve janë të certifikuara me OEKO-Tex standard 100, e cila është udhëheqëse në botë për tekstile të shëndetshme. Artikujt e certefikuar janë testuar për kimikate dhe ngjyra që mund të jenë të dëmshme për shëndetin tuaj dhe janë kontrolluar nga organet kompetente, duke përfshirë Institutin Teknologjik Danez, IFP Research, Instituti i Kërkimeve Hohenstein, Shirley Technologies dhe TESTEX.

Për këtë ne ju konfirmojnë me bindje se blerja peshqirëve tanë është e mirë për ju dhe xhepin tuaj!