fbpx

Artikuj Magazinimi

 

Mobilie magazinimi për të gjithë - shih zgjedhjen tonë të madhe!

Në JYSK ju do të gjeni gjithçka që ju nevojitet për magazinim në shtëpinë tuaj. Nëse keni nevojë për një dollap të ri ose një shportë të re rrobash, JYSK-u ju ofron zgjedhje të gjerë.

shporta-etj     rafte-dhe-raft-ndarese     varese-rrobash

dollap-kepucesh     varese     mobilie-te-ndryshme

dollap-rrobash

 

JYSK-u ka të gjitha llojet e artikujve për magazinim

Pavarësisht prej llojit të magazinimit që ju duhet, zgjidhjen do ta gjeni në JYSK. Kështu, te ne do të gjeni dollapë, komoda, rafte, ndarëse dhome, banka, shporta, rafte e komoda këpucësh dhe më shumë se kaq – të gjitha këto me çmime të ulëta.

 Dollapët TEX - disenj me çmime të ulëta
Shih dollapët tonë të serisë TEX – dollapë të cilësisë shumë të lartë me çmim të njohur të ulët JYSK-u. Dollapët tonë të serisë TEX janë prodhuar nga materiale të forta me sipërfaqe të qëndrueshme antigërvishëse Melamine. I kemi prodhuar në atë mënyrë që ju të përfitoni hapësirë maksimale për shfrytëzim. Dollapët janë me dyer rrëshqitëse për të kursyer hapësirë apo janë me dyer klasike.