fbpx

Arredim

Gjithçka për rregullimin-dekorimin e shtëpisë tuaj

Në JYSK do të gjeni zgjedhje të madhe të gjësendeve dhe të pajisjeve për shtëpi, që do t’jua
mundësojë të krijoni atmosferën e dëshirueshme dhe që i përshtatet shtëpisë suaj.

Në JYSK do të gjeni korniza për fotografi, shporta, llamba tavoline,mbajtës qirinjsh, qilima, batanije, jastëkë dekorativë, mbulesa shtrati,kuti për magazinim dhe shumë të tjera.

per-foshnja     jastek-dekorativ     dekorime     shtroja-pragu     argetim     artikuj-shtepiak     per-femije     tekstil-kuzhine     tharese-rrobash     ndricim     pasqyre     qilima     shilte     mbulesa-tavoline

piceta-caji     batanije

nl-moodpicture-houseware