fbpx

Për JYSK

PËR JYSK

JSYK u ofron të gjithëve ofera të mira për një jetesë skandinave. Ne jemi pjesë e zinxhirit global të dyqaneve në pronësi të familjes Lars Larsen Group.

Themeluesi yne Lars Larsen hapi dyqanin e tij të parë JYSK në Aarhus, Danimarkë në vitin 1979. Sot, JYSK ka 2,903 dyqane në 52 vende të botës, afërsisht 23,000 të punësuar dhe me një qarkullim vjetor afërisht 3.58 bilion Euro. Rritja është e qëndryeshme dhe e kontrolluar, duke ju mundësuar qindra kolegëve të rinj t'i bashkohen grupit tonë.

Dyqanet e JYSK-ut i gjeni në:

Danimarkë, Norvegji, Suedi, Finlandë, Poloni, Republika Çeke, Hungari, Hollandë, Sllovaki, Gjermani, Austri, Zvicër, Islandë, Kanada, Grenlandë, Ishujt Faroe, Estoni, Letoni, Lituani, Ukrainë, Kosovë, Bullgari, Kazakistan, Rumani, Francë, Britani të Madhe, Slloveni, Maqedoni, Kroaci, Itali, Spanjë, Bosnja Hercegovina, Singapori, Shqipëria, Vietnam, Maltë, Portugali, Gjeorgji, Bjellorusi, Taxhikistan, Moldavi, Belgjikë, Kuvajt, Dubai dhe Tajlanda.

JYSK është furnizuesi më i madh i Evropës veriore me mallra cilësorë, me çmime të arsyeshme për Dhoma Gjumi, Mobilie, Artikuj Kopshtarie, Banjo, Zyre, Artikuj Magazinimi, Artikuj Arredimi dhe çdo produkt tjetër të nevojshëm për aredimin e shtëpisë tuaj.