fbpx

 

category_dhgj     category_b   

category_m     category_am     category_d

category_arr     oferta-te-mira

 

brendet-final

kronborg

dreamzone

wellpur

jutlandia


 

inspirimi

trustmark

 

JYSK DHE FAMILJA MBRETËRORE DANEZE

Familja Mbretërore Daneze përgjatë viteve ka qenë konsumator i rregullt në JYSK, gjë për të cilën JYSK është shumë krenar. Në JYSK ne besojmë se cilësia e mirë nuk duhet të kushtojë një pasuri.

jysk_underside_banner_trustmark

Si mundeni të informoheni për Produktet dhe Çmimet e reja

Nëse ju dëshironi të merrni njoftimet më të fundit të ofertave JYSK, ju lutem abonohuni nëpërmjet e-mail tuaj.

 

Me JYSK newsletter ju merrni njoftime për fushatën e zbritjeve, lajme, konkurse, frymëzim dhe oferta të mëdha direkt në emajlin tuaj çdo javë.