Aplikacioni për punë


Plotëso pyetsorin


Anëtarësohu

Së shpejti JYSK hapet dhe në qendren tregtare Kristal, Tiranë.

Të interesuarit për punë të dërgojnë

CV të plotë me fotografi në: info@jysk.al

ose duke plotesuar formularin online këtu