Për JYSK

PËR JYSK

JYSK është një tregim danez i një njeriu i cili kishte besim në idenë e tij e cila ishte blerja e mallit kualitativ në sasi të madhe dhe mundësia ti ofronte konsumatorëve të tij çmime më të volitshme se vendet tjera.

SOT, JYSK GROUP ka më shumë se 2,601 dyqane, 22,000 të punësuar në 50 shtete, dhe ka qarkullim vjetorë 3.12 billion €. Rritja është e qëndrueshme dhe e kontrolluar, duke ju bër të mundur qindra kolegëve të rinjë ti bashkohen grupit tonë.

Dyqanet e JYSK-ut i gjeni në:

Danimarkë, Norvegji, Suedi, Finlandë, Poloni, Republikën Çeke, Hungari, Holandë, Sllovaki, Gjermani, Austri, Zvicer, Islandë, Kanada, Greenland, Faroe Islands, Estoni, Latvi, Lithuani, Ukraine, Kosovë, Bullgari, Kazakhistan, Romani, Francë, Britani të Madhe, Slloveni, Maqedoni, Kroaci, Itali, Spanjë, Bosnia-Herzegovinë, Kinë, Serbi, Indonesi, Armeni, Mal i Zi, Greqi, Singapur, Shqipëri, Vietnam, Maltë, Portugali dhe Gjeorgjia, Bellerusia, Taxhikistani, Moldovia dhe Belgjika.

JYSK është furnizuesi më i madh i Evropës veriore i mallërave kualitative me çmime të kapshme për Shtrat, Banjo, Shtëpi.